Betaald voetbal

PEC Zwolle verlengt met Griekse spits Vellios

Apostolos Vellios
Apostolos Vellios © Orange Pictures
PEC Zwolle gaat de Eredivisie in met Apostolos Vellios. De Griekse spits heeft zijn contract verlengd bij de Zwolse promovendus en ligt nu tot de zomer van 2025 vast bij PEC, met een optie voor nog een jaar.
Dit seizoen staat de teller van de de publiekslieveling op elf treffers en zes assists. Vellios is content met de langere verbintenis. "Vanaf dag één dat ik hier ben is er iets magisch gaande. De supporters begonnen uit het niets mijn naam te zingen en zijn daar iedere week mee doorgegaan. Het is heel bijzonder om als nieuwkomer zó te worden toegezongen", vertelt hij.
"Zelf heb ik dit seizoen heel veel plezier in het voetbal. Dit is een groep met veel individuele klasse, maar ook als team hecht en ijzersterk. Nu de promotie binnen is, wil ik niets liever dan kampioen worden met PEC Zwolle om volgend seizoen in de Eredivisie te spelen.”

Boudesteyn

Ook technisch directeur Marcel Boudesteyn is blij met de contractverlenging: "Tolis is van grote waarde dit seizoen. Op het veld en de tribunes heeft iedereen dat kunnen zien en horen. Het is geweldig dat Tolis in Zwolle het plezier in voetballen weer heeft gevonden en het ook privé naar zijn zin heeft. Dat komt ook mede door onze supporters die hem vanaf de eerste dag hebben omarmd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.