Nieuws

112 nieuws: Automobiliste raakt gewond bij botsing tegen boom in Dedemsvaart

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven op Bevrijdingsdag in onze provincie.

22.00 uur | Automobiliste rijdt tegen boom en raakt gewond

Een automobiliste is vanavond op de Zuidwolderstraat bij Dedemsvaart gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval. Ze raakte met haar auto door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto zal nog door een bergingsbedrijf worden opgehaald.
Auto crasht tegen boom in Dedemsvaart
Auto crasht tegen boom in Dedemsvaart © Gert Stegeman

18.30 uur | Gewonde bij botsing tussen auto's in Hellendoorn

Bij een ongeval vanmiddag op de kruising van de Hammerweg met de Noordelijke Kanaaldijk in Hellendoorn is een persoon gewond geraakt. Twee auto's kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De gewonde zat in een van deze auto's. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s moesten met flinke schade worden weggesleept door een bergingsbedrijf.
Aanrijding tussen twee auto's in Hellendoorn
Aanrijding tussen twee auto's in Hellendoorn © Jan Willem Klein Horstman/News United

11.00 uur | Auto vliegt in brand op N48 bij Ommen

De N340 richting de N48 is vanmorgen afgesloten geweest vanwege een ongeluk in de omgeving van Ommen. Een auto vloog in brand voor de rotonde bij de Varsenerdijk, de opgang van de rotonde werd afgesloten.
De bestuurder rook tijdens het rijden een brandlucht. Bij de rotonde sloeg de motor af en kwamen de vlammen uit de motorkap.
De auto brandde aan de voorzijde volledig uit en is total loss.
Auto brandt uit bij Ommen.
Auto brandt uit bij Ommen. © ProNews

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.