Amateurvoetbal

HSC'21 boekt knappe overwinning, Rohda Raalte niet voorbij hekkensluiter

Een lekkere middag voor HSC'21
Een lekkere middag voor HSC'21 © Orange Pictures
Op deze warme Moederdag werd er gewoon gevoetbald in het landelijke amateurvoetbal. HSC'21 boekte een knappe overwinning in de Derde Divisie, terwijl Rohda Raalte in Drenthe gelijkspeelde.

HSC'21

In de Derde Divisie ging HSC'21 vanmiddag de strijd aan met nummer twee VVSB. Voor beide ploegen stond er niet meer zoveel op het spel. VVSB heeft zich al geplaats voor de nacompetitie en HSC'21 zal het seizoen eindigen in de middenmoot. Luuk Schepers raakte in de openingsfase de paal, maar zag na een halfuur zijn teamgenoot Stef Ottink wel het net vinden.
Wessel Witbreuk maakte vlak na rust de 2-0, waarmee HSC'21 leek af te stevenen op een knappe overwinning. VVSB zette na de treffer van Witbreuk nog wel aan, maar Bob Peterman en zijn defensie hielden het doel schoon, waardoor de drie punten in Haaksbergen bleven.

Rohda Raalte

De ploeg uit Raalte ging in de Vierde Divisie op bezoek bij hekkensluiter VKW. In Drenthe kreeg Damon van Hoften op slag van rust vanaf de stip de kans om de bezoekers op voorsprong te zetten, maar hij zag zijn strafschop gekeerd worden. Ook na rust werd er niet gescoord en dus deelden beide ploegen de punten. Door de overwinning van Hollandia zakt Rohda Raalte naar plek negen op de ranglijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.