nieuws

Weer een bezoekersrecord voor Zwarte Cross: 197.450 bezoekers naar Lichtenvoorde

Zwarte Cross in 2014
Zwarte Cross in 2014
De Zwarte Cross heeft ook dit jaar weer een bezoekersrecord gehaald: 197.450 bezoekers kwamen naar het festival in Lichtenvoorde.
Het evenement is tot nu toe zonder enige calamiteiten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Festivaldirectrice Tante Rikie: "Alleen maar vrolijke mensen, het festivalterrein ligt er vanaf vanochtend weer geweldig bij en de sfeer is geweldig. Wat was het een fantastisch weekend."
Het weer zat dit weekend niet altijd mee, dat merkten ze vooral gisteren. Veel mensen gingen vanwege het slechte weer weg, maar toen de organisatie de toegang voor de rest van de dag gratis maakte, kwamen er toch nog zo'n 5000 mensen naar het terrein. Zelf spreekt de organisatie van "een uitgelaten vrijdag, onstuimige zaterdag en een relaxte zondag". 

'Say yes to apartigheid!'

Op dit moment is het festival nog in volle gang en het feest zal op de camping tot in de kleine uurtjes doorgaan. Volgend jaar zal de Zwarte Cross plaatsvinden op 22, 23 en 24 juli. Het motto zal dan zijn: 'Say yes to apartigheid!'.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.