Nieuws

112 Nieuws: Auto's betrokken bij frontale botsing in Enschede

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van dinsdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

22.00 uur | Auto's botsen frontaal in Enschede

Op de kruising van de Burgemeester van Veenlaan met de Broekheurnerrondweg in Enschede kwamen vanavond twee auto's hard met elkaar in botsing. De weg ligt bezaaid met brokstukken en onderdelen. Een inzittende is ter plaatse op letsel nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee voor een verdere behandeling naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De auto's worden weggesleept door een bergingsbedrijf.
Frontale botsing tussen twee auto's in Enschede
Frontale botsing tussen twee auto's in Enschede © Dennis Bakker/News United

19.00 uur | Kop-staartbotsing in Vriezenveen

Bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's op de Nieuwe Daarlerveenseweg in Vriezenveen is een van de bestuurders gewond geraakt. Hij is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.
Beide auto's raakte zwaar beschadigd en moet worden weggesleept. Het verkeer wordt ter plaatse om de plek van het ongeval heen geleid.
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Volgens omstanders wou de voorste auto afslaan richting de Nieuweweg en dat werd te laat opgemerkt door de achterop komende automobilist die een botsing niet meer kon voorkomen.
Twee auto's betrokken bij kop-staartbotsing
Twee auto's betrokken bij kop-staartbotsing © Freddy Gerrits/News United

15.50 uur | Gewonde na ongeluk op A35

Bij een ongeluk op de A35 bij Enschede is iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De auto belandde in de vangrail, onbekend is nog hoe dat kon gebeuren.
Op de A35 stond enige tijd een file. Die is inmiddels weer weg.
Gewonde bij ongeluk op de A35
Gewonde bij ongeluk op de A35 © News United / Dennis Bakker

14.35 uur | Politie treft hennepkwekerij aan in Hasselt

De politie heeft in een pand aan de Productieweg in Hasselt een hennepkwekerij aangetroffen met bijna 400 planten. De planten en de kweekinstallatie worden weggehaald en vernietigd. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de eigenaar van de kwekerij.

11.45 uur | Meisje gewond bij aanrijding Nieuwleusen

Bij een botsing tussen een auto en een fietser in Nieuwleusen, is een meisje gewond geraakt. Ze fietste op een rotonde, daar kwam de auto met haar in botsing.
Na een check door ambulancepersoneel is het meisje overgebracht naar het ziekenhuis.
Meisje gewond bij botsing in Nieuwleusen
Meisje gewond bij botsing in Nieuwleusen © Henry Wallinga

07.30 uur | Steekincident in Almelo

De politie heeft gisteravond een man opgepakt na een steekincident aan de Rohofstraat in Almelo. Het is niet bekend wat precies de aanleiding was, volgens buurtbewoners gaat het om een uit de hand gelopen ruzie.
Het is niet bekend welke verwondingen het slachtoffer precies heeft, maar volgens een 112-correspondent lijkt het mee te vallen.
Politie pakt man op na steekincident in Almelo
Politie pakt man op na steekincident in Almelo © News United / Patrick Weegink

07.20 uur | Dreigementen door Overijsselaar

Een 16-jarige Overijsselaar heeft de afgelopen dagen flink wat onrust veroorzaakt bij een middelbare school in Helmond. De jongen verspreidde op WhatsApp en via sociale media agressieve teksten over de school. Hij heeft inmiddels bekend en wordt later verhoord, meldt de politie op Twitter.
Lees hier meer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.