Nieuws

112 Nieuws: Fietsster gewond na aanrijding met auto in Zwolle

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven op donderdag in onze provincie.

20.20 uur | Fietsster raakt gewond bij aanrijding met auto

Op de kruising van het Hanzeplein met de Koggelaan in Zwolle is vanavond een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto.
De automobilist sloeg op de Koggelaan af naar het Hanzeplein en kwam daarbij in botsing met een fietsster. De vrouw reed op een elektrische fiets, eveneens op de Koggelaan, en wilde rechtdoor. Het slachtoffer is met zware verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vrouw op elektrische fiets aangereden op Koggelaan in Zwolle
Vrouw op elektrische fiets aangereden op Koggelaan in Zwolle © PNN
De Forensische Opsporingsdienst Verkeer gaat vanavond ter plaatse nog onderzoek doen naar het ongeval.

19.45 uur | Auto botsen in Steenwijk, fietsster valt

Op de kruising van de Meppelerweg en de Burg. G.W. Stroinkweg tussen Steenwijk en Onna kwamen vanavond twee personenauto's met elkaar in botsing als gevolg van een voorrangsfout. Daarbij deed zich, voor zover het zich laat aanzien, geen persoonlijk letsel voor.
Bij het ongeval was ook een fietsster betrokken, die tegelijkertijd op de kruising ten val kwam. Niet duidelijk is of de vrouw van schrik viel of dat ze werd geraakt door een van beide auto's die op elkaar botsten.
Beide auto's hebben behoorlijke schade opgelopen.
Twee auto's en een fietsster betrokken bij ongeval in Steenwijk
Twee auto's en een fietsster betrokken bij ongeval in Steenwijk © Compact Media

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.