Nieuws

Bas Nijhuis verlengt contract bij RTV Oost: "Dit hebben we te danken aan de luisteraars"

Bas Nijhuis (l) en Bert van Losser zijn dolblij dat radiobaas Jan Willem Kobes (m) hun contract heeft verlengd
Bas Nijhuis (l) en Bert van Losser zijn dolblij dat radiobaas Jan Willem Kobes (m) hun contract heeft verlengd © RTV Oost/Job Vaarhorst
Hij hanteerde de fluit in een bekerfinale, meerdere Klassiekers én stond als scheidsrechter op het heilige gras van voetbaltempel Wembley, maar de spanning die Bas Nijhuis zaterdagochtend voelde bij het aanbreken van de dag heeft hij zelden gevoeld. De 46-jarige Enschedeër heeft sinds begin dit jaar een radioshow met kompaan Bert van Losser en dit weekend kwam dan éindelijk het verlossende woord: Nijhuis heeft de proeftijd doorstaan. Een kersvers contract is de bezegeling van bijna zes leerzame maanden.
Daarmee komt er een einde aan wekenlang duimendraaien. Want de grote vraag de voorbije periode was: hoe lang is het olijke duo nog te horen op de radio? Mogen ze door? Wordt het halfjarig contract verlengd door 'radiobaas' Jan Willem Kobes? Uitendelijk zwichtte hij voor de lokroep van de luisteraars. "Ik kon eigenlijk niet anders. Dus Bas en Bert zijn ook na de zomer te horen op Radio Oost."
Bas Nijhuis verlengt contract bij RTV Oost: "Dit hebben we te danken aan de luisteraars"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.