Amateurvoetbal

Programma nacompetitie zondag: NEO twee zeges van verwijderd van Vierde Divisie

NEO
NEO © Orange Pictures
Er werd vanmiddag nog gespeeld in vier klassen met Overijsselse clubs in het zondagamateurvoetbal. Tijd om de balans op te maken en te kijken naar het schema van de nacompetitie.
NEO stroomt als hoogte periodekampioen pas in de halve finales in om een plek te bemachtigen in de Vierde Divisie. Daarin is Volharding uit Vierlingsbeek de tegenstander op 11 juni. De finale is op zondag 18 juni.

1e klasse-2e klasse

In de eerste ronde van de nacompetitie tussen de 1e en 2e klasse doen vier Overijsselse clubs mee; ATC'65, Bon Boys, De Tukkers en VENO. Zij moeten daarna nog drie wedstrijden winnen om volgend jaar in de 1e klasse te spelen.

2e klasse-3e klasse

Een klasse lager staan de zes Overijsselse clubs in de kwartfinales. Dat zijn Wijhe'92, Lemelerveld, Eilermark, MVV'29, Reutum en Barbaros. Laatstgenoemde moet nog even wachten op de tegenstander. Die wordt zaterdag bekend na het duel tussen FC Trias en Warnsveldse Boys. De Hengelose club speelt dan op donderdag 8 juni tegen de winnaar van dat duel.

3e klasse-4e klasse

USV staat zondag in de kwartfinales van de nacompetitie tussen de 3e en 4e klasse tegenover THOR. Bij winst is THOS de tegenstander.
In Oost gaan er zondag in de eerste ronde elf Overijsselse clubs voor een plek in de 3e klasse. Daarna volgen nog een halve finale en finale. Haarle, UDI en UD Weerselo zijn al zeker van de halve eindstrijd.

4e klasse-5e klasse

Giethoorn hoopt op een plek in de 4e klasse Noord en speelt zondag in de halve finales tegen FC Kraggenburg. Bij winst is de winnaar van Black Boys - JVV een week later de tegenstander in de finale.
In Oost staan er zondag negen Overijsselse clubs in de eerste ronde. De winnaars voegen zich bij Borne, Hector, Hengelo en Raalte in de halve finales.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.