Mooi Overijssel vanuit Buurse

Het team van Mooi Overijssel is neergestreken bij boerderijcamping de Beek in Buurse.

Onze gastlocatie van vandaag is boerderijcamping de Beek aan de Zoddebeekweg 6 in Buurse.

Live uitzending

Vanaf de locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost zijn regelmatig verslaggevers te horen die vanuit het dorp updates verzorgen en vanaf ongeveer 17:25 is er een liveshow op TV Oost tot 18:00 uur. 

In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen in het dorp, maar zijn ook reportages die op de dag gemaakt zijn te zien. Vandaag een actieve dag. Zo gaan onze verslaggevers mountainbiken en gaan ze de hoogte trotseren in een klimbos. 

Volg en win op social media

De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op TwitterInstagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.

U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de opdracht op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 28 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat zien hoe mooi Overijssel is, de couleur locale van een plaats.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips zijn bij dit artikel terug te kijken, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag opgenomen zijn te staan.

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Meer over dit onderwerp:
Buurse Mooi Overijssel Verhalen
Deel dit artikel:

Reageren