Amateurvoetbal

De Oosttribune op zondag: return Excelsior'31-Genemuiden, SVZW en Bon Boys

Kan Excelsior'31 het vege lijf nog redden?
Kan Excelsior'31 het vege lijf nog redden? © Orange Pictures
De nacompetitie in het amateurvoetbal is inmiddels in volle gang. In de zondag-uitzending van De Oosttribune staan zondag drie wedstrijden op het menu. Excelsior'31, SC Genemuiden, SVZW en Bon Boys komen in actie.
Is Excelsior'31 nog in staat om het vege lijf te redden en degradatie uit de Derde Divisie af te wenden? Afgelopen dinsdag ging de Rijssense formatie met 2-0 onderuit bij SC Genemuiden, dat strijdt voor promotie. Komende zaterdag wacht op De Koerbelt de return tussen de Overijsselse clubs.

SVZW

Voor een plek in de Vierde Divisie staat voor SVZW zaterdag de eerste wedstrijd in de kwartfinale op het programma. De ploeg uit Wierden neemt het in eigen huis op tegen VELO uit Zuid-Holland.

Bon Boys

Bon Boys kwalificeerde zich voor de nacompetitie en hoopt promotie naar de eerste klasse af te dwingen. In de eerste ronde treft de equipe uit Haaksbergen komende zondag op eigen veld het Friese Oldeholtpade.

TV Oost

Samenvattingen van bovengenoemde duels zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.