Nieuws

112 Nieuws: Ernstig ongeluk in Deventer | Motorrijder gewond bij ongeval in Enschede

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.15 uur | Ernstig ongeluk in Deventer

In Deventer is vanmiddag een ernstig ongeluk gebeurd op de kruising van de Singel met de Binnensingel. Daarbij is de bestuurster van een snorscooter ernstig gewond geraakt. De bestuurster van de snorscooter kwam in aanrijding met een auto. Er is ook een traumaheli opgeroepen, maar het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, is aangehouden voor verhoor. Dat is standaard bij ernstige ongevallen. Het is niet bekend wat de oorzaak is van het ongeluk. Dat wordt onderzocht. De kruising is afgesloten.
Politie doet onderzoek naar ernstig ongeluk in Zwolle.
Politie doet onderzoek naar ernstig ongeluk in Zwolle. © NewsUnited/Rens Hulman

9.15 uur | Aanrijding Enschede

Een motorrijder is vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Enschede. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Oostburgweg met de Noord Esmarkerrondweg. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Opmerkelijk is dat gisteren ook een aanrijding was op dezelfde plek, toen raakte een fietser gewond.
Het ongeval was op de kruising van de Oostburgweg met de Noord Esmarkerrondweg
Het ongeval was op de kruising van de Oostburgweg met de Noord Esmarkerrondweg © News United / Dennis Bakker

9.00 uur | Doodsoorzaak bekend

De overleden persoon die vanochtend is gevonden in Almelo, heeft zichzelf om het leven gebracht. Dat zegt een woordvoerder van de politie.
Denk jij aan zelfmoord? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl. Bellen kan ook, op 0800-0113.

07.00 uur | Lichaam gevonden

De politie doet onderzoek naar een lichaam dat vanochtend om zes uur is gevonden in Almelo. De overleden persoon lag bij de Schuilenbergsweg ter hoogte van de Wierdensestraat in Almelo. Het fietspad langs die straat is afgesloten voor verkeer.
Het is niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf. De politie doet nog geen uitspraken over de zaak.
De politie heeft het fietspad afgesloten voor verkeer
De politie heeft het fietspad afgesloten voor verkeer © News United / Floris Kayim
06.50 uur | Aanhouding na ongeval
De politie heeft gisteravond iemand opgepakt na een ongeval op de Woonboulevard in Almelo. Twee auto's botsten rond kwart over elf op elkaar ter hoogte van de McDonald's.
Een automobilist raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Een andere persoon is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Het is de tweede keer binnen een half jaar dat de bestuurder de fout in gaat, schrijft de politie in Instagram. "Hier gaat de verkeersofficier zeker iets van vinden."
Aanhouding na ongeval in Almelo
Aanhouding na ongeval in Almelo © News United / Floris Kayim

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.