Overig

Journalistieke stages bij RTV Oost

Journalistieke stages bij RTV Oost
Journalistieke stages bij RTV Oost © RTV Oost
Ben jij een enthousiaste en gedreven student met een passie voor journalistiek? Dan is een stage bij RTV Oost dé kans voor jou om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in de dynamische wereld van de regionale omroep. We bieden spannende stageopdrachten aan op HBO-niveau, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je journalistieke talenten te laten zien en jezelf verder te ontplooien.
Bij RTV Oost geloven we dat regionaal nieuws van groot belang is. Als dé omroep van Overijssel staan wij midden in de samenleving en brengen we het laatste nieuws, de boeiendste verhalen en de meest interessante reportages uit de regio. Van het bruisende stadsleven in Enschede tot de rustige schoonheid van het platteland, wij zijn erbij om het te verslaan.

Dit ga je doen

Als stagiair bij RTV Oost krijg je de unieke kans om deel uit te maken van ons professionele team van journalisten, redacteuren en cameramensen. Je zult betrokken worden bij het gehele proces van nieuwsvergaring, research en het leveren van content voor alle kanalen en het maken van radio- en televisieprogramma's. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren, terwijl je kunt rekenen op de begeleiding en ondersteuning van ervaren medewerkers.
Onze stageopdrachten zijn gevarieerd en uitdagend. Of je nu geïnteresseerd bent in politiek, sport, cultuur, economie of human interest, bij RTV Oost is er altijd een stageopdracht die aansluit bij jouw interessegebied. Je krijgt de kans om interviews af te nemen, nieuwsitems te schrijven, reportages te maken en zelfs live-verslag te doen van belangrijke gebeurtenissen in de regio.

Reageer snel

We staan open voor gemotiveerde studenten die willen groeien in het vak en zichzelf willen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog voor een journalistieke stage bij RTV Oost. Samen brengen we het nieuws uit onze prachtige regio naar de huiskamers van duizenden kijkers, luisteraars en online bezoekers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.