PEC Zwolle wint van VVV-Venlo in oefenduel met veel blessuregevallen

PEC Zwolle heeft vanmiddag het laatste oefenduel voor het nieuwe seizoen gewonnen. VVV-Venlo werd in De Koel met 2-1 verslagen. Het was een duel met veel blessuregevallen.
Al na acht minuten raakte Dekker geblesseerd aan zijn hoofd na een botsing met Kruijsen. Na ruim een half uur werd het 0-1. Becker was de doelpuntenmaker na een mooie aanval. Dat was ook de ruststand. Kort na rust werd het 0-2. Veldwijk scoorde na een fout van Buwalda. Zwolle moest even met negen man verder nadat Rienstra en Schenkeveld met blessures naar de kant moesten. Na een uur zorgde Seuntjens vanaf de stip voor de aansluitingstreffer. Even later moest ook Menig naar de kant bij Zwolle. Het bleef bij 1-2 en daarmee sloot Zwolle de voorbereiding af. In de link hieronder de volledige voorbereiding van PEC Zwolle.