Betaald voetbal

PEC Zwolle licht optie en gaat met Ryan Thomas de Eredivisie in

Ryan Thomas
Ryan Thomas © Orange Pictures
Ryan Thomas blijft bij PEC Zwolle voetballen. De aanvaller had een optie die automatisch gelicht zou worden als de club zou promoveren naar de Eredivisie en dat is nu officieel gebeurd. Hij ligt nu komend seizoen ook vast in de provinciehoofdstad.
Thomas keerde tijdens het seizoen terug in Zwolle nadat hij vier jaar voor PSV voetbalde. Op 6 januari maakte hij zijn rentree bij de club waarmee hij onder meer de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal won.
"Ik ben heel blij dat mijn terugkeer bij PEC Zwolle zo goed is ontvangen en dat we ons doel om direct terug te keren naar de Eredivisie hebben behaald. De supporters waren geweldig afgelopen seizoen en ik weet zeker dat we ook komend seizoen weer iets moois kunnen neerzetten met elkaar", zegt Thomas.

Belangrijk

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: "De terugkeer van Ryan heeft heel goed uitgepakt. In de eerste plaats voor Ryan zelf. Hij is weer fit geraakt en heeft het plezier in voetballen teruggevonden. Daarnaast heeft hij laten zien heel belangrijk te zijn voor het team. Met zijn ervaring en technische kwaliteiten had hij in de tweede seizoenshelft een groot aandeel in onze promotie. Dat we nu samen de Eredivisie ingaan is voor zowel Ryan als PEC fantastisch."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.