Nieuws

112 Nieuws: Bestuurder van scooter raakt gewond bij aanrijding met auto in Enschede

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.30 uur | Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

Een scooterrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Enschede. Op de kruising van de Windmolenweg met de Twekkelerbeekweg kwam de scooterrijder in botsing met een auto. Het slachtoffer raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.
De scooter raakte total loss. Ook de auto liep forse schade op en moest worden weggesleept.
Auto rijdt scooterrijder omver
Auto rijdt scooterrijder omver © Dennis Bakker/News United

14.30 uur | Slachtoffer steekincident is jongen uit Borne

Het slachtoffer dat is neergestoken tijdens de Nacht van Hengelo is een 17-jarige jongen uit Borne.
Hij liep samen met een vriend in de Willemstraat toen een woordenwisseling ontstond met een jongeman. De jongen is vervolgens mishandeld door een groep van zes à zeven personen.
De politie roept getuigen op zich te melden.
Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie © Getty Images / Diy13

13.30 uur | Ongeval in Enschede

Automobiliste rijdt boom op Laaressingel omver.
Een automobiliste heeft vanmiddag een boom omver gereden op de Laaressingel in Enschede. Ze kwam uiteindelijk op de andere weghelft tot stilstand.
De vrouw wordt nagekeken in de ambulance. Het is niet bekend wat voor verwondingen ze heeft opgelopen.
De oorzaak van het ongeval is niet bekend
De oorzaak van het ongeval is niet bekend © News United / Dennis Bakker
Het ongeval was op de Laaressingel
Het ongeval was op de Laaressingel © News United / Dennis Bakker

12.40 uur | Getuigenoproep steekpartij Nacht van Hengelo

Een man is afgelopen weekend tijdens de Nacht van Hengelo gewond geraakt bij een steekincident. Dat meldt de politie vandaag in een getuigenoproep.
De man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen half twee en twee uur neergestoken op de kruising van de Willemstraat met de Marktstraat.
Hij is volgens de politie opgenomen geweest in het ziekenhuis. Aan de steekpartij zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan.

12.35 uur | Gewonde bij aanrijding in Enschede

Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op de Tubantiasingel in Enschede. Twee ambulances werden opgeroepen. Één persoon is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede persoon kon ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel.
De auto's liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept.
Gewonde bij aanrijding in Enschede
Gewonde bij aanrijding in Enschede © Dennis Bakker/News United

10.00 uur | Bonnenregen en inbeslagname auto's bij controle N50 Zalkerbroek

Dat sommige weggebruikers van de N50 zelf een flinke bijdrage leveren aan het gevaar op de verkeersader die als dodenweg bekend staat, bleek gisteren tijdens een controle bij Zalkerbroek.
63 passerende automobilisten werden betrapt op het vasthouden van een mobiele telefoon en drie personen droegen geen gordel tijdens het rijden. De verkeerscontrole richtte zich ook op andere zaken, zoals administratieve overtredingen en verkeerde belading. In twee gevallen was sprake van overbelading en daarnaast was de lading van een ander voertuig te hoog en bij weer een ander voertuig te lang. Ook de belastingdienst deed mee aan de controle. Dat leverde drie inbeslagnams van voertuigen op en de betaling van ruim 21.000 euro aan openstaande bedragen.

09.15 uur | Flinke file op A1 bij Deventer na botsing

Twee rijstroken van de A1 zijn vanmorgen afgesloten geweest na een ongeluk. Dat leverde een flinke file op tussen Bathmen en Twello: twaalf kilometer. De rijstroken zijn inmiddels weer open, maar er staat nog wel een lange file. Niet alleen op de snelweg zelf ontstond veel vertraging, de file leverde ook in Deventer een verkeersinfarct op.
Twee rijstroken van de A1 afgesloten na ongeluk tussen auto en bestelbus.
Twee rijstroken van de A1 afgesloten na ongeluk tussen auto en bestelbus. © Luciano de Graaf
Een bestelbusje en een personenauto botsten op elkaar ter hoogte van de in- en uitvoegstrook bij de afslag Twello. Twee mensen zijn nagekeken in een ambulance.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.