Nieuws

Nog geen spoor van automobilist die Ivonne aanreed in Almelo

Ivonne doet haar verhaal.
Ivonne doet haar verhaal. © Plaats Delict
De politie zoekt nog altijd een automobilist die doorreed nadat hij een fietsster had aangereden. Dit gebeurde in Almelo.
Ivonne, het slachtoffer, deed dinsdag haar verhaal. Ze werd aangereden door iemand in een Citroën Berlingo of een Peugeot Partner, die auto's zijn identiek maar hebben een andere merk- en typenaam.
De wagen verloor bijde aanrijding de linkerbuitenspiegel.

Verkeerde kant van de weg

Samen met haar man en zoontje is Ivonne op donderdagavond 1 juni bij de bibliotheek geweest, in het centrum van Almelo. Rond 20.00 uur fietste het gezelschap naar huis. Ter hoogte van de Pijlkruidstraat reed een lichtgekleurde bestelauto hen tegemoet, de bestuurder reed aan de verkeerde kant van de weg.
Hij raakte Ivonne, haar man en zoontje net niet. De bestuurder reed door.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
De politie heeft geprobeerd de automobilist van het bestelbusje te vinden, tot op heden is dat niet gelukt. Tips over het kenteken zijn nagetrokken, die hebben niet geleid tot het vinden van de bestuurder.

Zoontje durft straat niet meer op

Ivonnes zoontje durft sinds de aanrijding niet meer alleen de straat op. Het gezin heeft hulp ingeschakeld, zodat hij het ongeluk kan verwerken. Ivonne zegt: “Ik had gehoopt dat de bestuurder zich zou melden. Alleen sorry zeggen zou voor mij voldoende zijn, meer wil ik niet. Waarschijnlijk deed hij dit niet expres."
Ze is nog steeds niet aan het werk, Ivonne kan niet goed lopen door een ontsteking aan haar been. Daarvoor krijgt ze antibiotica. Ook speelt een dikke enkel haar parten. En net als haar zoontje is ook zij bang om naar buiten te gaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.