Nieuws

112 Nieuws: Voorzorgslanding Almelo, ravage in Nijverdal bij aanrijding

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.35 uur | Zweefvliegtuig landt in weiland bij Almelo

De hulpdiensten kregen vanmiddag een melding van een luchtvaartongeval aan de Aadorpweg in Almelo en gingen daar met spoed heen. Ter plaatse bleek er een zweefvliegtuig een voorzorgslanding te hebben gemaakt. Niemand is hierbij gewond geraakt.
Zweefvliegtuig maakt voorzorgslanding bij Almelo
Zweefvliegtuig maakt voorzorgslanding bij Almelo © Alwin Winkel | News United

16.00 uur | Ravage in Nijverdal bij aanrijding

Een ravage op de kruising van de Van den Bergsweg met de Industrieweg in Nijverdal. Een vrachtwagenchauffeur zag een van rechts komende auto over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De automobilist is in een ambulance behandeld. De kruising ligt bezaaid met auto-onderdelen. De zwaar beschadigde personenauto zal moeten worden afgevoerd. De vrachtwagen kan mogelijk zelf verder rijden.
Aanrijding in Nijverdal zorgt voor ravage
Aanrijding in Nijverdal zorgt voor ravage © News United - Bert Kamp

14.30 uur | Twee wielrenners gewond geraakt op de Lochemseweg-N346

Op het fietspad langs de N346 tussen Markelo en Diepenheim zijn twee wielrenners gewond geraakt. Ze fietsten in een groep toen één van de slachtoffers een tak in het wiel kreeg. Beide wielrenners zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een rijstrook van de N346 vanuit Markelo naar Diepenheim is enige tijd afgesloten geweest. De politie regelde het verkeer langs het ongeval.
Twee wielrenners zijn gewond geraakt toen tak in het wiel kwam
Twee wielrenners zijn gewond geraakt toen tak in het wiel kwam © Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

12.00 uur | Fietser gewond bij eenzijdig ongeluk in Rijssen

Bij een eenzijdig ongeluk op de Burgemeester Knottenbeltlaan in Rijssen is vanmorgen een fietser gewond geraakt. Een traumahelikopter werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen, maar die inzet bleek niet nodig. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Fietser gewond bij eenzijdig ongeval in Rijssen.
Fietser gewond bij eenzijdig ongeval in Rijssen. © AS Media

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.