Betaald voetbal

Technisch directeur Marcel Boudesteyn vertrekt bij PEC Zwolle

Marcel Boudesteyn
Marcel Boudesteyn © PEC Zwolle Media
PEC Zwolle moet op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Marcel Boudesteyn heeft het stichtingsbestuur van de club laten weten dat hij per 1 september afscheid neemt bij de Zwollenaren. Boudesteyn was bijna twee jaar actief voor de club.
"Vanaf de eerste dag dat ik bij PEC Zwolle werd aangesteld als algemeen directeur heb ik alles gegeven voor deze mooie club", reageert Boudesteyn. "Het begint voor mij altijd met hard werken en dat was in de vorm van technisch directeur niet anders. Na de promotie heb ik samen met trainer Johnny Jansen en het scouting team gewerkt aan de bouw van een Eredivisie-waardige selectie. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met dit team voor handhaving kunnen gaan."

Volbracht

"Eén van de belangrijkste redenen dat ik destijds ben ingestapt, was om de club verder te helpen. Nu we er twee jaar later zowel financieel als technisch een stuk beter voor staan, voelt het nu als volbracht en is het aan mijn opvolger om de club op technisch gebied weer verder door te ontwikkelen. Ik wil iedereen bij de club bedanken voor de fijne samenwerking en wens PEC Zwolle uiteraard het allerbeste toe", besluit de scheidend technisch directeur.

Mark Coonen

De functie van Boudesteyn zal voorlopig worden overgenomen door Mark Coonen. Het stichtingsbestuur zal de komende periode onderzoeken hoe de rol van technisch directeur bij PEC Zwolle in de toekomst wordt ingevuld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.