Nieuws

"Wij hebben helemaal geen zon nodig, wij hebben de Sallandse Heuvelrug"

Op de dag dat de meteorologische herfst begint, sluit RTV Oost Zomer in Overijssel af op camping De Holterberg. Waar het afbouwen naar de herfst ook in volle gang is.
Bianca Veneklaas is eigenaar van camping De Holterberg. "Ondanks de regen hebben we een goede sfeervolle zomer gehad", zegt ze. "Liever een kind in de regenjas in de speeltuin dan vanwege de hitte op apengapen."
Bianca Veneklaas eigenaar camping De Holterberg:
Bianca Veneklaas eigenaar camping De Holterberg: © RTV Oost

Verboden toegang

De laatste week van de zomer wordt het op de camping waar het verboden toegang is voor ongezelligen, steeds rustiger. "Veel mensen zijn al weg, de camping is bijna leeg."
Maar terugkijkend is het gevoel goed. "We hebben een voldaan gevoel, op naar een nieuw seizoen."
Het zijn er steeds minder, maar ze zijn er nog wel. Gasten. Denny en Robert komen uit Zuid-Laren, maar zijn dol op de Sallandse Heuvelrug.
Denny en Robert uit Zuid-Laren zijn dol op de Sallandse Heuvelrug
Denny en Robert uit Zuid-Laren zijn dol op de Sallandse Heuvelrug © RTV Oost

Tegenvallend weer

Dat het weer wat tegenvalt, is voor hen geen probleem. "Geen zon? Wij hebben helemaal geen zon nodig. We hebben een prachtige omgeving en elkaar."
De Sallandse Heuvelrug is ook een prima locatie voor een trouwreportage. Marlene Winkels en Tom van der Veen leerden elkaar kennen bij de scouting Zwolle. Ze trouwden vandaag in Hengelo maar de foto's werden vandaag gemaakt op de Sallandse Heuvelrug. "Mooi gebied, mooie foto's lachen ze.
Marlene Winkels en Tom van der Veen trouwden vandaag in Hengelo en ze maakten trouwfoto’s op de Sallandse Heuvelrug.
Marlene Winkels en Tom van der Veen trouwden vandaag in Hengelo en ze maakten trouwfoto’s op de Sallandse Heuvelrug. © RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.