Betaald voetbal

PEC Zwolle wacht lastig bezoek aan Almere: "Moeten ongelooflijk aan de bak"

PEC Zwolle-trainer Johnny Jansen verwacht morgen een lastige wedstrijd
PEC Zwolle-trainer Johnny Jansen verwacht morgen een lastige wedstrijd © Orange Pictures
PEC Zwolle keert morgenmiddag terug op de plek waar vorig seizoen de promotie werd bezegeld. Trainer Johhny Jansen verwacht een lastige wedstrijd tegen het nog puntloze Almere City.
"Voor PEC Zwolle zijn er geen makkelijke wedstrijden. Wij moeten ongelooflijk aan de bak om daar drie punten te pakken. We mogen ze niet onderschatten", vertelt hij.

Goed collectief

"Het is een goed collectief", vertelt de oefenmeester over de promovendus uit Flevoland. "Als team zijnde is het een team dat ontzettend hard samenwerkt. Ze hebben goede buitenspelers, maar ze moeten het vooral hebben van het collectief."

Eerste zege

Vorig weekend boekte PEC Zwolle de eerste overwinning van het seizoen en dat zorgde voor veel blijdschap in de provinciehoofdstad. "De mensen zijn opgelucht dat we drie punten pakten. Je merkte het in de hele club. Het voelt als een soort van bevrijding dat je van de hatelijke nul af bent.

Ryan Thomas

Johnny Jansen kan morgen geen beroep doen op Kenneth Vermeer en Ryan Thomas. Hij is zeker op de weg terug", vertelt Jansen over Thomas. "Het heeft alleen even tijd nodig en we willen hem daar zeker niet in pushen."

Deadline Day

Tot vanavond 23:59 uur kunnen er nog transfers plaatsvinden. Zo kan Bart van Hintum rekenen op interesse van ADO Den Haag. "Op dit moment is hij gewoon speler van ons. Er is interesse in hem, maar er is nog geen duidelijkheid over", stelt Jansen, die vandaag nog hoopt op een buitenkansje voor Zwolle. "Op het moment dat er nog wat speciaals voorbijkomt, dan gaat de club er zeker nog wat aan doen."
PEC Zwolle wacht lastig bezoek aan Almere: "Moeten ongelooflijk aan de bak"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.