Amateurvoetbal

Furkan Akova keert na kort Turks avontuur terug bij Quick'20

Furkan Akova bij zijn presentatie in Turkije
Furkan Akova bij zijn presentatie in Turkije © Quick'20
Furkan Akova vertrok deze zomer bij Quick'20 voor een Turks avontuur bij Çatalcaspor, maar dat avontuur is alweer voorbij. De overschrijving van de verdediger werd maar niet geregeld en dus keert hij per direct terug bij de club uit Oldenzaal.
"Ik had totaal niet gedacht dat dit mij zou overkomen en dat ik in deze situatie zou terechtkomen. Zo zie je maar eens hoe dit voetbalwereldje kan zijn", vertelt Akova op de website van de club uit Oldenzaal.

Çatalcaspor

Begin augustus maakte zijn club bekend dat hij zou vertrekken naar Çatalcaspor, uitkomend op het derde niveau in Turkije. "Ik ben enorm goed opgevangen door de club en voelde me er ook echt thuis.", zegt Akova.
Maar de overschrijving van Quick'20 naar Çatalcaspor kwam maar niet rond. "Daarmee was mijn contract nog niet geldig en vervielen de financiële afspraken", aldus de verdediger.

Terug in Oldenzaal

En dus vertrok Akova weer uit Turkije en keert hij per direct terug in Oldenzaal. "Ik ben de trainers, spelers en Quick’20 zelf zeer dankbaar dat ik weer welkom ben. Ik kijk ernaar uit om snel weer uit te maken van de selectie", sluit hij af.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.