Nieuws

112-nieuws: Scooter geschept op beruchte plek bij Deventer | Twee auto's uitgebrand in Deventer

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.15 uur | Scooter geschept op beruchte plek bij Deventer

Op de Holterweg bij Deventer is aan het begin van de avond een scooter aangereden door een auto. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Op de plek van het ongeluk, de fietsoversteek bij de splitsing van de Holterweg en de Spitdijk, gebeuren vaker ongelukken.
De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De scooter en de auto zijn flink beschadigd geraakt. De bestuurder en een inzittende van de auto zijn ongedeerd gebleven.
Scooter geschept op Holterweg Deventer
Scooter geschept op Holterweg Deventer © News United / Rens Hulman

9.45 uur | Autobrand in Deventer

Afgelopen nacht rond één uur was het weer eens raak in Deventer; twee geparkeerde auto's aan de Jan van Arkelstraat gingen in vlammen op. Een derde wagen liep forse schade op. Een brandstoftank van een van de auto's raakte door de brand lek, wat het blussen bemoeilijkte voor de brandweer.
Deventer heeft een jarenlange geschiedenis met autobranden, die vaak gesticht zijn. De laatste tijd zijn de branden vooral in en rond de wijk Keizerslanden.
Omdat er nu vermoedelijk weer sprake is van brandstichting, doet de Forensische Opsporing onderzoek.
Twee auto's zijn total loss door de brand
Twee auto's zijn total loss door de brand © News United / Rens Hulman

9.30 uur | Motor te water bij Staphorst

Tussen Staphorst en Meppel is afgelopen nacht een motorrijder het water in gereden. Vermoedelijk verloor de bestuurder in de bocht op de Grote Stouwe de macht over het stuur, waardoor de bestuurder én voertuig in de naastgelegen sloot doken. Een bergingsbedrijf heeft de motorfiets uit het water getakeld en afgevoerd.
Het is niet bekend of er iemand bij het eenzijdige ongeluk gewond is geraakt.
De motor is door een berger uit het water gehaald
De motor is door een berger uit het water gehaald © Persbureau Meter

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.