Nieuws

112 Nieuws: Mogelijk explosief gevonden in Steenwijk | Duitse Porsche belandt in het struikgewas

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van zondag in onze provincie.

16.00 uur | Mogelijk explosief gevonden bij woning Steenwijk

Bij een woning aan de President Kennedystraat in Steenwijk is vanmiddag een mogelijk explosief gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie is ter plekke om het mogelijke explosief onschadelijk te maken.
Volgens getuigen hebben buurtbewoners vannacht meerdere knallen gehoord in de straat, maar de politie spreekt tegen dat er een explosief is afgegaan. Een deel van de woningen in de Kennedystraat staat op de nominatie voor sloop en/ of renovatie en staat daarom leeg.
De EOD bij het mogelijke explosief in Steenwijk
De EOD bij het mogelijke explosief in Steenwijk © PNN

11.00 uur | Porsche duikt in de struiken bij Delden

Een opmerkelijk ongeluk zaterdagavond op de Europalaan in Delden. Een Porsche met Duits kenteken vloog van de weg en kwam in de struiken tegen een boom tot stilstand. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk.
Door het ongeluk raakten de twee inzittenden gewond. Zij zijn door de brandweer uit de wagen bevrijd en voor controle naar een ziekenhuis gebracht.
De wagen kwam tussen de bomen tot stilstand
De wagen kwam tussen de bomen tot stilstand © News United

10.00 uur | Motorrijder gewond bij ongeluk Markelo

Op de N347 tussen Goor en Hengevelde is zaterdagavond een motorrijder gewond geraakt. De motor reed vol in de flank van een auto, die de Haaksbergerweg overstak. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto de motorrijder over het hoofd gezien. De motorrijder is naar een ziekenhuis gebracht.
Aanrijding op de Haaksbergerweg
Aanrijding op de Haaksbergerweg © Hof van Twente Fotografie

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.