Amateurvoetbal

Rohda Raalte onderuit tegen Buitenpost, TVC'28 ruim langs Be Quick 1887

TVC'28
TVC'28 © TVC'28
In het landelijke amateurvoetbal rolde ook zondagmiddag de bal. Rohda Raalte kwam in actie tegen Buitenpost en TVC'28 speelde een uitwedstrijd bij Be Quick 1887.
Rohda Raalte en Buitenpost hielden elkaar voor rust in bedwang. Namens de bezoekers raakte Jarno Westerhof de paal en luttele minuten later deed Shaquile Woudstra dat namens de thuisploeg dunnetjes over.
Na rust openden de Friezen de score via Wim de Vries. Vervolgens raakte Wesley Hansler opnieuw de paal namens Rohda Raalte en even later moest de thuisploeg na een rode kaart van Maurice van Bussel met tien man verder. Buitenpost-doelman Kevin van der Meulen voorkwam in de slotfase de gelijkmaker bij schoten van Julian van Hoogstraten en Kevin Peppels, waardoor de eerste nederlaag voor Rohda Raalte dit seizoen een feit was.

TVC'28

TVC'28 ging in Groningen op bezoek bij Be Quick 1887. In Haren had de formatie uit Tubbergen bij rust de zege al binnen. De thuisploeg kwam na vier minuten nog wel op voorsprong, maar dankzij treffers van Wessel Hofsté (2x), Maarten Booijink en Jelle Leenders stond het bij de thee 1-4.
Na rust ging TVC'28 vrolijk door. Via Okke Schepers werd het 1-5, waarna de gasten vergaten om verder uit te lopen. Via Guus Broekema deed Be Quick 1887 nog wel wat terug, maar de zege kwam niet meer in gevaar. In de slotminuut maakte Jelle Leenders er zelf nog 2-6 van.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.