Nieuws

Het is hem gelukt! Brocanteur Han (81) uit Ommen is weer verliefd

Han vond zijn nieuwe liefde door een briefje op de winkelruit
Han vond zijn nieuwe liefde door een briefje op de winkelruit © RTV Oost
Weet u het nog? Door middel van een briefje in de etalage van zijn winkel in Ommen liet brocanteur Han de wereld weten dat hij op zoek was naar een lieve vrouw. Hij was het alleen zijn beu. Vanaf dat moment stond zijn leven op z'n kop.
"Er kwamen tientallen reacties van over de hele wereld naar aanleiding van jullie reportage. Van Zuid-Afrika tot Curaçao. Ze stuurden mails en belden me", vertelt Han met een brede glimlach. Hij heeft uiteindelijk behoorlijk wat vrouwen moeten afwijzen die mede door de romantische klanken van Charles Aznavour verliefd op hem waren geworden. "Er ontstond een mediagekte, maar het was het waard!" Han heeft koffie met gebak voor ons geregeld om het te vieren.

Margreet uit Hongarije

Hij is verliefd geworden op Margreet, die geboren is in Overijssel en op het moment in Hongarije woont. "Ze heeft hier nog familie wonen en is al een keer bij me langs geweest. In het begin waren mensen om ons heen sceptisch over de afstand, maar het gaat ons lukken!", vertelt Han.
Als we doorvragen over Margreet geeft hij aan dat ze gesteld is op haar privacy en verder geen media-aandacht wil. Hij wil ons nog wel laten weten dat het toch echt komt doordat Margreet onze vorige reportage heeft gezien. Namens de hele redactie van RTV Oost willen we Han en Margreet dan ook veel geluk wensen!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.