Nieuws

112 Nieuws: rioolput slokt kitten op | bestuurder vlucht na ongeval

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

14.20 uur | Kitten in riool

De brandweer heeft vanmiddag een kitten uit een rioolput bevrijd op de kruising van De Dijnsel met de Zenderseweg in Albergen.
Voorbijgangers hoorden de kitten in de put en belden de brandweer. Die wist het diertje te bevrijden. Hoe het daarin terecht is gekomen, is niet bekend. Bij de put werd ook een speeltje gevonden, mogelijk is de kitten er tijdens het spelen in gevallen.
De kitten is overgedragen aan de Dierenambulance
De kitten is overgedragen aan de Dierenambulance © PNN

11.30 uur | Bestelbus ramt lantaarnpaal

De bestuurder van een bestelbus is ervandoor gegaan na een botsing op de Raalterweg bij Schalkhaar. Dit gebeurde afgelopen nacht rond 02.00 uur.
De bus knalde een middengeleider op en botste daarbij tegen een verkeersbord en een lantaarnpaal. De brokstukken kwamen vervolgens op de rijbaan terecht.
De bestuurder van de bestelbus reed verder na het ongeval. Niet veel later werd door de politie bij Raalte een zwaar beschadigde bestelbus gevonden langs de kant van de weg. De bestuurder was nergens te bekennen.
Aan de hand van het kenteken heeft de politie de eigenaar van de bestelbus achterhaald. "We zullen uiteraard contact leggen met de eigenaar van de auto", zegt de politie op Instagram. Inmiddels staat er een nieuw verkeersbord en vervangende verlichting.
De botsing gebeurde op de Raalterweg bij Schalkhaar
De botsing gebeurde op de Raalterweg bij Schalkhaar © PNN

11.20 uur | Aanhouding steekincident

De politie heeft een man (22) uit Huizen aangehouden die een mes zou hebben getrokken bij een ruzie in Oldenzaal vanochtend. Hierbij is een 22-jarige Enschedeër in zijn been gestoken.
Het incident was vanochtend rond half vijf aan de Noordwal, vlak bij het politiebureau in de stad.

10.30 uur | Melding steekincident

De politie onderzoekt een mogelijk steekincident in Oldenzaal. Dit zou rond half vijf vanochtend gebeurd zijn aan de Noordwal, vlak bij het politiebureau in de stad.
Het is niet bekend wat er precies is gebeurd, op straat ligt bloed. De politie doet onderzoek.
De politie onderzoekt een mogelijk steekincident in Oldenzaal
De politie onderzoekt een mogelijk steekincident in Oldenzaal © 112 Oldenzaal

10.15 uur | Autobrand Enschede

Een auto is afgelopen nacht verwoest door brand in Enschede. De auto stond geparkeerd aan Het Stroink. Bij aankomst van de hulpdiensten stond hij al in lichterlaaie.
De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand. Getuigen of mensen met camerabeelden kunnen zich melden bij de politie.
Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie
Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.