Vrouwen aangevallen in Almelo, politie zoekt getuigen

Twee vrouwen zijn afgelopen weekend in Almelo aangevallen door meerdere mannen. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 24-jarige vrouw uit Almelo liep zaterdagnacht rond 04.00 uur bij het Kolkje toen ze plotseling door drie mannen werd vastgepakt en omver werd geduwd. Toen ze de mannen begon te trappen, gingen ze er vandoor. 

Rond hetzelfde tijdstip werd een 26-jarige vrouw uit Almelo aangevallen op de Koornmarkt. Ter hoogte van de boekhandel werd de vrouw door twee mannen van achteren vastgepakt. Ze moest haar tas en telefoon afgeven. De mannen zijn er daarna vandoor richting de Gravenallee. De telefoon van de vrouw werd teruggevonden in een weiland bij de ingang van kasteel huize Almelo.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben van beide incidenten. Er is niet veel bekend over de mannen. De vrouw die werd aangevallen bij het Kolkje kon een signalement geven van één van de daders. Het gaat om een man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een Turks/Marokkaans uiterlijk en een normaal postuur. 

Bij de beroving op de Koornmarkt sprak één van de dader met een Turks/Marokkaans accent. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde daders gaat. 

Meer over dit onderwerp:
Almelo politie getuigenoproep Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel:

Reageren