nieuws

Bijna 300 mensen naar fandag Van Jonge Leu en Oale Groond in Beuningen

Fandag VJLOG in Beuningen
Fandag VJLOG in Beuningen
Bijna 300 mensen kwamen vandaag af op de fandag van Van Jonge Leu en Oale Groond in Beuningen. Het is dit weekend precies tien jaar geleden dat de tv-serie Van Jonge Leu en Oale Groond op TV Oost werd uitgezonden.Â
De serie werd een kijkcijfersucces dat nog door geen enkele regionale zender in Nederland is geëvenaard. Ter gelegenheid van dit jubileum en de start van de herhaling van de eerste jaargang op TV Oost, werd bij café restaurant 't Sterrebos in Beuningen een heuse fandag gehouden.

Tour langs filmlocaties

Thema was 'ontmoeten en weerzien' en dat was te merken. In de Biergarten, in de grote zaal, op het zonovergoten terras en in het café stonden de hele dag mensen herinneringen op te halen. Speciaal voor de acteurs – die elkaar soms tien jaar niet hadden gezien – was het weerzien hartelijk en het viel Johan Nijenhuis op dat er onmiddellijk weer die vriendschappelijke band van tien jaar geleden was.
Oad uit Goor had drie touringcars beschikbaar gesteld waarmee alle gasten een tour maakten langs bekende filmlocaties. En dat werd door de 300 bezoekers erg gewaardeerd. In elke bus zaten acteurs en een speciale gids die van alles over de filmlocaties wisten te vertellen. Ook werd er een documentaire laten zien waarin de acteur terugblikten op de serie.

Fotocollage VJLOG

Aan het eind van de dag kreeg RTV Oost-directeur Marcel Oude Wesselink een fotocollage van VJLOG aangeboden. En die krijgt een plaatsje in de hal bij RTV Oost.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.