Nieuws

112 Nieuws: Man raakt gewond bij woningbrand in Wanneperveen

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven op zondag in onze provincie.

13.10 uur | Gewonde bij keukenbrand in woning Wanneperveen

Bij een brand in een tussenwoning aan de Wethouder Vosstraat in Wanneperveen is een man gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Buurtbewoners hebben de man tijdens de brand uit het huis gehaald, omdat hij niet meer kon lopen en bedwelmd was door de rook.
De brandweer heeft de brand geblust, die was ontstaan in de keuken van de woning. Volgens de politie was er sprake van een vergeten pannetje op het vuur. Daardoor staat er veel rook in de woning, die nog moet worden geventileerd.
Man raakt gewond bij keukenbrand in woning in Wanneperveen
Man raakt gewond bij keukenbrand in woning in Wanneperveen © Persbureau Meter

10.50 uur | Scooterrijder ernstig gewond na botsing tegen pilaar viaduct

Op de Boxbergerweg in Deventer is ter hoogte van het spoorviaduct een scooterrijder ernstig gewond geraakt. De scooterrijder is door onbekende oorzaak vol tegen een pilaar van de brug gereden. Het ongeval gebeurde gisteravond.
Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de bestuurder van de scooter die op de Boxbergerweg de Spoorstraat in wilde rijden de bocht volledig heeft gemist en vervolgens rechtdoor reed waarna hij op de pilaar botste.
De scooterrijder liep ernstig letsel op. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht onder begeleiding van een arts van de traumahelikopter.
Boxbergerweg afgesloten in verband met onderzoek aar ernstig ongeval
Boxbergerweg afgesloten in verband met onderzoek aar ernstig ongeval © Luciano de Graaf

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.