Betaald voetbal

Doelpuntenmaker Drost doet oude werkgever pijn: "Verbaasd hoe makkelijk het ging"

Jesper Drost kopt de 2-0 tegen de touwen
Jesper Drost kopt de 2-0 tegen de touwen © RTV Oost
Een stunt van jewelste op Sportpark De Boshoek. HHC Hardenberg knikkert Eredivisionist Heracles Almelo uit het KNVB bekertoernooi en gaat zaterdag in de koker. Jesper Drost deed met een rake kopbal een duit in het zakje tegen zijn oude werkgever.
"Ik ben een beetje verbaasd om hoe makkelijk het eigenlijk ging. Tuurlijk kost het veel energie, maar we hadden de wedstrijd onder de controle en dat is bijzonder", vertelt Drost na afloop.
"Je verwacht niet dat Heracles zo voor de dag komt", vervolgt de oud-prof. "Ik heb het zelf ook meegemaakt als prof. Je moet als Heracles zijnde vroeg scoren en de wedstrijd doodmaken, maar wij deden het goed vandaag. We zetten druk, gingen vooruit en dat werd beloond vandaag."
De laatste weken draait het in de competitie wat minder bij de Hardenbergers. "Dat is heel vervelend. We gaan elke keer na de wedstrijd met een klote gevoel naar huis, dus ik hoop dat we dit mee kunnen nemen."
Doelpuntenmaker Drost doet oude werkgever pijn: "Verbaasd hoe makkelijk het ging"
Ook trainer Pascal Diender was in zijn nopjes met het optreden van zijn ploeg. "Een prachtige overwinning. Ik heb genoten van de energie die we in de wedstrijd hebben gestopt en op die manier hebben we de wedstrijd over de streep getrokken."

Thuis

Zaterdag gaat HHC dus in de koker, maar Diender heeft geen voorkeur. "Als we maar thuis spelen. Dan ben ik ervan overtuigd dat we er met deze entourage weer een mooie avond van kunnen maken."
Pascal Diender: "Ik heb genoten van de energie die we in de wedstrijd hebben gestopt"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.