nieuws

Arjan Veurink na laat gelijkspel tegen Bayern: "Sta hier met gemengde gevoelens"

Trainer Arjan Veurink van FC Twente Vrouwen hield een dubbel gevoel over na het gelijkspel van zijn ploeg tegen de Duitse kampioen Bayern München. Twente stond lang verrassend op voorsprong, maar Bayern maakte kort voor het einde gelijk.
"Ik sta hier met gemengde gevoelens. Denk dat we de wedstrijd wat onzeker begonnen en dat we daarna een fase hebben gehad waarin we ook best meegevoetbald hebben, zelfs op 1-0 komen. Dan moet je maar één ding doen, dat is de 1-0 over de streep trekken richting de rust en dat hebben we gelukkig gedaan. En dan weet je dat Bayern München nog meer gas gaat geven. En je hoopt zelf dat je bal wat langer in bezit kan houden, je merkt dat dat best wel heel moeilijk is. Dat zag je ook de tweede helft. We gokten misschien nog een beetje op één of twee kansjes, maar we zijn te weinig in staat geweest om de bal langer in bezit te houden", aldus de oefenmeester.

Perspectief

Hij vervolgt: "Vooraf heb ik gezegd; we moeten resultaat halen. Een gelijkspel is een resultaat, je hoopt uiteindelijk dat je geen tegendoelpunt krijgt, dat hebben we wel gehad. Dus we moeten ervoor zorgen dat we volgende week een plan hebben waarmee we Bayern kunnen verslaan. We hebben perspectief en daar ben ik hartstikke blij mee." Het duel van volgende week in München begint om 19.00 uur en is ook te zien op TV Oost.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.