Betaald voetbal

FC Twente-trainer Joseph Oosting maandag te gast op De Oosttribune

Joseph Oosting schuift morgen aan op De Oosttribune
Joseph Oosting schuift morgen aan op De Oosttribune © ANP
Ook gedurende de interlandbreak is er voor Joseph Oosting geen tijd om stil te zitten. De trainer van FC Twente is maandag te gast op De Oosttribune.
Oosting streek afgelopen zomer neer in De Grolsch Veste, waar hij grote schoenen moest zien te vullen na de vette jaren onder Ron Jans. Dat het luttele maanden later amper nog over de huidig trainer van FC Utrecht gaat is voor een groot deel op het conto te schrijven van de geboren Drent, die met zijn staf de prestatieve lijn van Jans heeft doorgetrokken.
Het resulteert halverwege november in een derde plek voor FC Twente. Hoe Oosting daarin is geslaagd komt morgenmiddag uitgebreid aan bod in De Oosttribune. Evenals de ambities van de Tukkers voor de rest van het seizoen, nu Europees voetbal op slechts een derde van de competitie al haast een zekerheidje lijkt.
Uiteraard is er ook ruimte voor een kritische noot, want grotendeels superieur zijn en toch punten verspelen tegen RKC Waalwijk, Heracles Almelo, FC Utrecht en NEC: hoe kan dat?

Vragen insturen

Heb je zelf ook een vraag voor Oosting? Mail deze dan naar sport@rtvoost.nl en wie weet wordt jouw vraag behandeld tijdens de uitzending.
De Oosttribune is komende maandag even na vieren live te zien op ons YouTube-kanaal en vanaf 17.10 uur op TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.