Nieuws

112 Nieuws: Brand in psychiatrisch centrum Deventer

In dit bericht houden we je op de hoogte van het 112 nieuws van vrijdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.20 uur | Dodelijk ongeluk in Haaksbergen

Bij een ongeluk op de Molenstraat in Haaksbergen is aan het einde van de middag een fietser om het leven gekomen. Het complete verhaal lees je hier.

16.29 uur | Brand in psychiatrisch centrum Deventer

De brandweer is te hulp geroepen voor een brandmelding in het psychiatrisch centrum Rielerenk van Dimence in Deventer. Het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is. Er is ook politie aanwezig.
Brand in psychiatrisch centrum Rielerenk in Deventer
Brand in psychiatrisch centrum Rielerenk in Deventer © Rens Hulman
Update 17.10 uur: De officier van dienst van de brandweer laat weten dat een matras in een kamer op een van de gesloten afdelingen in brand was gestoken. Het personeel heeft de afdeling ontruimd door de cliënten naar een andere gesloten afdeling te brengen. Het vuur is door medewerkers en BHV’ers bestreden en wordt nu door de brandweer nageblust. Brandweer gaat het gebouw nog ventieleren. In de kamer is forse schade, maar de rest van de afdeling kan weer in gebruik worden genomen als de rook eruit geblazen is.

10.11 uur | Fietsster gewond na aanrijding in Enter

Een fietsster is vanmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Stokreefweg in Enter. De vrouw werd aangereden door een passerende auto. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Stokreefweg is gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.
Fietsster gewond bij aanrijding in Enter
Fietsster gewond bij aanrijding in Enter © Bert Kamp/News United
Fietsster aangereden in Enter door passerende auto

09.18 uur | Auto rijdt op afzetting: file op A1 bij Twello

Een automobilist heeft vanmorgen op de A1 bij Twello een rits geleidebakens geramd. De snelweg lag bezaaid met de rood-witte bakens die daar waren geplaatst om een afgesloten rijstrook te markeren. Als gevolg van het ongeluk, werd een tweede rijstrook afgesloten en ontstond er een file op de A1 van Deventer richting Apeldoorn.
De politie heeft een deel van de palen van de weg gevist en terug op de plek gezet.
Auto rijdt op afzetting op A1 bij Twello
Auto rijdt op afzetting op A1 bij Twello © Rens Hulman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.