Amateurvoetbal

Heino verlaat onderste plekken, TVC'28 verliest van concurrent en NEO onderuit in Winterswijk

Luck van der Burg van Heino
Luck van der Burg van Heino © Orange Pictures
Er was weer genoeg te beleven op de amateurvelden vanmiddag. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.
In de Vierde Divisie boekte de derde zege en daarmee klimt het drie plekken in de stand. Longa'30 werd door treffers van Stijn Kogelman, Matthias Reimink en een late winnen van Stan Heetkamp met 3-2 geklopt. Heino is de nummer 12.
Samenvatting Heino - Longa'30
TVC'28 kwam in die klasse niet tot winst en ziet Heino tot op twee punten naderen. MASV was met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Tubbergen.
NEO verloor in de 1e klasse H Oost bij Winterswijk en daardoor mist het de aansluiting met de top drie voor nu. Achilles'12 won in Geesteren van Stevo en staat, net als NEO, op 12 punten, maar de Hengeloërs speelden wel een duel meer.
Bon Boys blijft ongeslagen in de 2e klasse H Noord door een 1-0 zege op FC Suryoye. De Tukkers van Erica en is de nummer drie.
Samenvatting Bon Boys - FC Suryoye
In de 3e klasse A Oost is MVV'29 nog ongeslagen door een 3-0 zege op Reutum. In de 4e klasse B Oost wacht Victoria'28 nog steeds op de eerste zege. Vandaag was De Tubanters veel te sterk: 0-6.
Veluwezoom en Broekland gaven de toeschouwers waar voor hun geld in de 4e klasse E Oost. Ze kregen tien treffers te zien, eerlijk verdeeld: 5-5.
Balkbrug leed de tweede nederlaag in de 5e klasse A Noord en is daardoor de koppositie kwijt aan BEW. HHCombi was met 2-0 te sterk.
TVV is nog ongeslagen in de 5e klasse A Oost en won vanmiddag van Langeveen. In de 5e klasse F Oost eindigde de topper tussen Hoonhorst en Raalte in een gelijkspel en daardoor blijven beide ploegen ongeslagen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.