Nieuws

112 Nieuws: Fietser gewond bij botsing met ambulance | Ontsnapte ezel loopt rond op schoolplein Hengelo

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

15.15 uur | Fietser knalt tegen ambulance in Zwolle

Een fietsster is vanmiddag in Zwolle gewond geraakt bij een aaneijding met een ambulance. De ambulance reed over de Punterweg toen de fietsster ineens vanaf de Voorsterbrug naar beneden kwam rijden. Remmen lukte niet meer, waardoor ze tegen de passerende ambulance knalde. De fietsster is met onbekend letsel door een andere ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
Fietsster knalt tegen passerende ambulance en moet zelf met (andere) ambulance naar het ziekenhuis
Fietsster knalt tegen passerende ambulance en moet zelf met (andere) ambulance naar het ziekenhuis © PNN

14.30 uur | Ontsnapte ezel zorgt voor hilariteit op schoolplein

Er wordt wel eens gezegd dat ezels domme dieren zijn. Dat kan zeker niet gezegd worden van de ezel die vanmiddag in Hengelo rondliep. Het dier wist te ontsnappen uit een weiland, en liep regelrecht naar het CT Stork College. Of het dier zich wilde inschrijven voor één van de opleiding op de VMBO-school is niet duidelijk. Wel zorgde de aanwezigheid van het dier voor hilariteit onder de leerlingen op schoolplein.
De ezel liep gemoedelijk over het schoolplein
De ezel liep gemoedelijk over het schoolplein © Ginopress
Nadat het dier veelvuldig door de leerlingen was gefotografeerd, wisten de conciërges de ezel te vangen. Het beest is teruggebracht naar het weiland.
De ezel werd gevangen en teruggebracht naar het weiland
De ezel werd gevangen en teruggebracht naar het weiland © Ginopress

12.00 uur | Inwoner Enschede betrokken bij dodelijk ongeluk

Een 32-jarige inwoner van Enschede blijkt betrokken bij een dodelijk ongeluk in Emmen, afgelopen vrijdag. De man kwam met zijn vrachtwagen in botsing met een scootmobiel. Dat gebeurde op de Kolhoopstraat. De bestuurder van de scootmobiel, een 82-jarige inwoner van Emmen, overleefde de aanrijding niet.
De Enschedese vrachtwagenchauffeur raakte bij het ongeluk gewond en is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de aanrijding wordt onderzocht.
Inwoner van Enschede betrokken bij dodelijk ongeluk Emmen
Inwoner van Enschede betrokken bij dodelijk ongeluk Emmen © Persbureau Meter

06.45 uur | Woningbrand Enschede zorgt voor grote schade

Aan de Buizerdstraat in Enschede is zondagavond in een huis brand uitgebroken. Eén persoon heeft rook ingeademd en is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel.
De brandweer wist meerdere huisdieren in veiligheid te brengen, waaronder een kat en enkele vogels. Een aantal huisdieren is nog niet teruggevonden.
Door de brand raakte de woning zwaar beschadigd.
Bij de brand kwam veel rook vrij
Bij de brand kwam veel rook vrij © AS Media
Woningbrand in Enschede

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.