nieuws

Herman Lubberding uit Twello is niet de minnaar van Beatrix

Die Aktuelle
Die Aktuelle
De 81-jarige Lubberding wordt overspoeld door aanvragen van de pers. Iedereen wil weten wat hij ervan vindt: zijn vermeende relatie met prinses Beatrix. Maar daar gaat de man niet meer op in.
In het Duitse weekblad 'Die Aktuelle' staat een foto van Herman Lubberding met prinses Beatrix. Het roddelblad kopt met koeienletter "Es ist Liebe!". De foto is gemaakt toen Lubberding in juni de Zilver Anjer uitgereikt kreeg door prinses Beatrix. Maar van een liefdesrelatie is absoluut geen sprake, zegt Lubberding. Hij is al 56 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Wil.
Ondertussen wordt Herman Lubberding overspoeld met vragen van de pers. RTL, Omroep Gelderland, Deventer Dagblad, Pauw en ook RTV Oost willen hem graag voor de camera en microfoon. Maar dat wordt Lubberding allemaal te veel. Hij gaat niet meer op verzoeken van de pers in.

'Stomverbaasd'

Over de foto en het artikel in 'Die Aktuelle' zegt Lubberding in De Stentor: "Ongelooflijk, natuurlijk heb ik geen relatie met de prinses. Ik heb in mijn leven meer gekke dingen meegemaakt, maar zoiets geks nog nooit. Stomverbaasd was ik."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.