Nieuws

Edwin Evers uit Hardenberg keert met eigen programma terug op de radio

Edwin Evers keert terug op radio met eigen programma.
Edwin Evers keert terug op radio met eigen programma. © ANP
Edwin Evers uit Hardenberg keert na vijf jaar zonder vast programma terug op de radio met een vrijdagmiddagshow op Radio 538. De 52-jarige radiomaker presenteert vanaf 2 februari op vrijdagen het programma Evers & Co, samen met sidekick Cobus Bosscha.
De radiomaker presenteerde eerder 21 jaar lang de ochtendshow Evers Staat Op, waarvan achttien jaar bij Radio 538. Daar stopte hij mee in 2018. Sindsdien heeft hij geen vast programma op de radio.
Evers liet vijf jaar geleden weten na 21 jaar Evers Staat Op terug te kijken "op een waanzinnige periode uit mijn leven". "Na ruim twee decennia ochtendradio wil ik mij herbezinnen en nadenken over de toekomst." De ochtendshow won meerdere Marconi Awards en kreeg in 2006 de Gouden RadioRing.

Podcast

Sinds zijn vertrek bij Radio 538 in 2018 was de presentator nog weleens op de radio te horen, onder meer op 538, Radio Veronica en Radio 10. Evers hield zich de afgelopen jaren vooral bezig met het maken van muziek. Ook maakte hij samen met koning Willem-Alexander een podcast over tien jaar koningschap

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.