Nieuws

112 Nieuws: Politie neemt vuurwerk in beslag | Taxibusje brandt uit op N341

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van donderdag in onze provincie.

15.20 uur | Politie neemt vuurwerk in beslag in Enschede

De politie heeft vanmiddag een bedrijfsgebouw aan de Poolmansweg in Enschede doorzocht en is daar op een voorraad illegaal vuurwerk gestuit. Een onbekend aantal dozen is in beslag genomen. Het is nog niet bekend of er in verband met de vuurwerkopslag aanhoudingen zijn verricht.
Politie neemt illegaal vuurwerk in beslag
Politie neemt illegaal vuurwerk in beslag © Dennis Bakker/News United

12.45 uur | Taxibusje brandt uit op N341 bij Kloosterhaar

Bij Kloosterhaar brandde vanmorgen een busje volledig uit.
Bij Kloosterhaar brandde vanmorgen een busje volledig uit. © Gert Stegeman
Op de N341 op de Kloosterstraat bij Kloosterhaar is vanmorgen een taxibusje volledige uitgebrand. Het busje was tijdens het rijden in brand gevlogen. Behalve de chauffeur zat er nog één passagier in de taxi op het moment dat de brand uitbrak, zij wisten ongedeerd het voertuig te verlaten. De brandweer heeft het vuur nog wel geblust maar kon niet voorkomen dat het busje volledig uitbrandde. De oorzaak van de brand is niet bekend.

09.44 uur | Fietser raakt gewond bij aanrijding met auto in Vroomshoop

Vanmorgen is een scholier op een fiets gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de kruising van de Julianastraat met de Kennedystraat in Vroomshoop. De fietser was onderweg naar school toen hij werd geschept door een passerende auto. Hij is ter plekke aan opgelopen letsel behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De auto en fiets raakten beschadigd.
Politie doet onderzoek naar verkeersongeval met fietser
Politie doet onderzoek naar verkeersongeval met fietser © Kevin Gerrits/News United
Een week geleden was er op dezelfde kruising ook al een ongeval. Toen botsten twee aut's tegen elkaar, waarbij een van beide bestuurders gewond raakte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.