Nieuws

Vrouw (55) en jongen (13) uit Enschede gewond bij ernstig ongeluk op N36

ongeval N36
ongeval N36 © News United
Een 55-jarige vrouw en een 13-jarige jongen uit Enschede zijn gisterochtend gewond geraakt bij het zware ongeluk op de N36. Hun auto vloog na de botsing op de N-weg in brand. Hulpdiensten konden de twee op tijd uit het brandende voertuig bevrijden.
Op de N36 kwamen gisterochtend ter hoogte van Vriezenveen drie voertuigen met elkaar in botsing. De politie sprak over zes gewonden, maar nu blijkt dat één persoon niet gewond is geraakt.

Andere slachtoffers

Naast de twee gewonde Enschedeërs, raakte ook een 22-jarige man uit Oosterhout gewond. Zijn bijrijder, een 51-jarige man uit Rijen, bleef ongedeerd. In de derde auto zaten een 68-jarige man en een 68-jarige vrouw uit Eibergen. Beiden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
Eén van de vijf slachtoffers werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, kan de politie om privacyredenen niet zeggen.
De N36 was na het ongeval uren afgesloten voor al het verkeer. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Aanpak N36

Op de N36 gebeuren regelmatig ongelukken. De N-weg wordt aangepakt, maar dat gaat op z'n vroegst pas in 2028 gebeuren. Er komt een middengeleider, die beide rijstroken van elkaar scheidt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.