Nieuws

112 Nieuws | Auto glijdt van talud A35 bij Wierden

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van maandag in onze provincie.

21.40 uur | Auto glijdt van talud A35 bij Wierden

Door gladheid is een auto vanavond van het talud van de N36 naar de A35 bij Wierden van de weg geraakt en meters verderop, onderaan het besneeuwde talud tot stilstand gekomen. Niemand is gewond geraakt. Wel wordt het nog een uitdaging de auto weer op de weg te krijgen.
Auto glijdt van talud A35 bij Wierden
Auto glijdt van talud A35 bij Wierden © News United/Floris Kayim

18.32 uur | Fietsster gewond bij aanrijding in Zwolle

Een fietsster is aan het einde van de middag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Oldeneelallee in Zwolle. De fietsster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Fietsster gewond bij aanrijding op de Oldeneelallee in Zwolle
Fietsster gewond bij aanrijding op de Oldeneelallee in Zwolle © PNN

12.45 uur | Code geel in Overijssel

Het KNMI geeft voor vanavond en komende nacht code geel af voor Overijssel. Er is dan namelijk kans op gladheid door sneeuwval. De eerstkomende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht. Vanavond, vanaf een uur of acht, en komende nacht valt er in het noorden en noordoosten van het land (natte) sneeuw. Hierdoor kan het plaatselijk glad worden. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hier hinder van ondervinden. In de loop van dinsdagochtend verdwijnt de gladheid.
Op een aantal plaatsen bleef een dun laagje sneeuw vallen. Omdat het rond het vriespunt is, kan het op sommige plekken glad zijn.
Op een aantal plaatsen bleef een dun laagje sneeuw vallen. Omdat het rond het vriespunt is, kan het op sommige plekken glad zijn. © NewsUnited/Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.