Nieuws

112 Nieuws: Files op N50 na ongeval met meerdere auto's

Overzichtsfoto groot ongeval N50
Overzichtsfoto groot ongeval N50 © Stefan Verkerk
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van dinsdag in onze provincie.

17.23 uur | Meerdere auto's betrokken bij aanrijding op N50

Meerdere auto's betrokken bij aanrijding op N50 bij Kampen
Op de N50 heeft zich in de avondspits tussen Hattemmerbroek en Zalkerbroek een ongeval voorgedaan waarbij minimaal vier auto's zijn betrokken. De aanrijding gebeurde op de rijbaan richting Kampen, de N50 richting Kampen is afgesloten. Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Er staan inmiddels flinke files op de N50 zowel in de richting van Kampen als in de richting Zwolle. De weg blijft naar verwachting nog enige tijd gesloten vanwege sporenonderzoek. Zodra dat is afgerond, worden de zwaar beschadigde auto's afgesleept.
Verkeer dat vaststaat op de N50 vanaf knooppunt Hattemmerbroek richting Kampen mag onder begeleiding van de politie keren op de weg waarna het, eveneens onder begeleiding, kan omkeren om de N50 te verlaten.
Meerdere auto's betrokken bij aanrijding op de N50
Meerdere auto's betrokken bij aanrijding op de N50 © Stefan Verkerk

12:14 uur | Brand in schuur bij woning in Holten

De brandweer van Holten heeft rond het middaguur een brand geblust die was ontstaan in een houten berging in de tuin van een woning aan de Bessinkpasstraat. De brand is ontstaan in een van de drie afvalbakken, die in het schuurtje staan. . De bewoners waren zelf al begonnen met het blussen van het vuur voordat de brandweer arriveerde. Na aankomst nam de brandweer het van de bewoners over en slaagde er snel in om de brand meester te worden. Inmiddels moet er alleen nog wat nageblust worden. Het schuurtje, de afvalbakken en de tuinschutting liepen brandschade op.
Brandweer bezig met nablussen van schuurbrand in Holten
Brandweer bezig met nablussen van schuurbrand in Holten © Bert Kamp/News United

10:05 uur | N50 bij Kampen loopt vast door ongeluk

Op de N50 bij Kampen stond vanochtend in beide richtingen een file door een kop-staartbotsing. Bij de botsing tussen een auto en een bestelbus, tussen Kampen en de Ramspolbrug, raakte niemand gewond. Het verkeer werd door de politie omgeleid. Inmiddels is de weg weer vrij.
De aanrijding op de N50 leidt tot files in beide richtingen
De aanrijding op de N50 leidt tot files in beide richtingen © Pro News / Jeffrey Korte

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.