Nieuws

112 Nieuws: Auto op de kop in weiland bij Hengevelde, ravage na ongeluk met drie auto's in Nijverdal

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16:30 uur | Auto op de kop in weiland bij Hengevelde

Bij een eenzijdig ongeluk is vanmiddag een auto op de kop in een weiland bij Hengevelde terechtgekomen. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist op de N347 de controle over het stuur kwijt en belandde in het weiland.
Een automobilist is ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd. Over verwondingen is niets bekend.
Auto op de kop in weiland bij Hengevelde
Auto op de kop in weiland bij Hengevelde © Hof van Twente Fotografie

14:30 uur | Ravage na botsing met drie auto's in Nijverdal

Een flinke ravage in Nijverdal vanmiddag: op de Rijssensestraat botsten drie auto's op elkaar. De voertuigen raakten zwaar beschadigd, maar voor zover bekend zijn de inzittenden er zonder ernstige verwondingen vanaf gekomen.
De weg is een tijdlang afgesloten voor verkeer, voor onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en het weghalen van de drie auto's.
Ongeluk met drie auto's in Nijverdal
Ongeluk met drie auto's in Nijverdal © AS Media

11:30 uur | Verhuislift door voorgevel van flatgebouw Deventer

Verhuislift door gevel van flat in Deventer
Verhuislift door gevel van flat in Deventer © News United / Rens Hulman
Een bewoner van een flat in Deventer is vanochtend ruw gewekt, toen een verhuislift door het raam van z'n appartement viel. De verhuislift, die bewoners van een ander appartement gingen gebruiken, was niet goed neergezet, waardoor het gevaarte omviel en door het raam ging.
Dat gebeurde aan de Koningin Julianastraat. De brandweer werd opgeroepen om de lift weer rechtop te zetten, waarna de stellage alsnog goed werd neergezet en gebruikt kon worden. Er is niemand gewond geraakt.

11:00 uur | Asbest vrijgekomen bij brand in Borne

Bij een schuurbrand in Borne is asbest vrijgekomen. De brand was gisteravond laat aan de Spechtstraat. De omgeving is de hele nacht afgesloten geweest omdat er mogelijk asbest vrijgekomen was bij de brand. De gemeente Borne meldt nu dat dat inderdaad zo was en dat de omgeving nu wordt schoongemaakt. Waarschijnlijk wordt de straat vanmiddag weer vrijgegeven.
Asbest vrijgekomen bij schuurbrand in Borne
Asbest vrijgekomen bij schuurbrand in Borne © News United / Dennis Bakker

01:00 uur | Brandweer bevrijdt automobilist na botsing bij De Haandrik

Gewonde bij ongeluk De Haandrik
Gewonde bij ongeluk De Haandrik © Persbureau Drenthe
Bij een ongeluk bij De Haandrik, in de gemeente Hardenberg, is vannacht een automobilist gewond geraakt. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto moeten bevrijden, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.
Het ongeluk gebeurde vlak buiten het buurtschap, in een flauwe bocht. De 21-jarige bestuurder uit Coevorden raakte daar door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De brandweer heeft nog gezocht naar mogelijke andere slachtoffers, maar later werd duidelijk dat de man alleen in de auto had gezeten. De weg is een tijdlang afgesloten geweest na het ongeluk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.