Nieuws

112 nieuws: Auto rijdt in Diepenveen tuin in, gewonde bij frontale aanrijding Deurningen

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18:25 uur | Auto ramt voortuin in Diepenveen

In Diepenveen is vanavond een auto een voortuin ingereden en tegen een boom gebotst. Dat gebeurde aan de Dorpsstraat. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Omdat de automobilist mogelijk onder invloed van drugs was, moest hij mee naar het bureau. Een GGD-arts zal een bloedtest afnemen. De auto is zwaar beschadigd geraakt en moet worden weggesleept.
Auto botst tegen boom in Diepenveen
Auto botst tegen boom in Diepenveen © Rens Hulman

15:30 uur | Gewonde bij frontale aanrijding Deurningen

Bij een aanrijding op de N342, de Hengelosestraat in Deurningen, zijn vanmiddag twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Een voertuig kwam daardoor in een sloot terecht. In beide auto's zaten inzittenden bekneld. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om hulp te verlenen, er werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen. De N342 is afgezet voor verkeer.
De bestuurder van de auto die in de sloot eindigde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een trauma-arts, die met de helikopter was aangekomen, is mee gegaan met de ambulance. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk.
Frontale aanrijding N342 bij Deurningen
Frontale aanrijding N342 bij Deurningen © 112 Oldenzaal

10:00 uur | Woningbrand in Enschede

Op de bovenverdieping van een woning aan de Castorstraat in Enschede is vanochtend door brand fikse schade aangericht. Rond zeven uur is de brandweer gealarmeerd die met meerdere eenheden uitrukte, ook een tankautospuit was ter plaatse.
De vlammen zijn door de brandweer gedoofd, maar door de brand ontstond wel een gat in het dak van de woning. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Brandweer rukt uit voor woningbrand in Enschede
Brandweer rukt uit voor woningbrand in Enschede © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.