Nieuws

Terug van weggeweest: nieuw seizoen Special TV helemaal in het teken van muziek

Special TV samen met Manuela aan de slag met nieuw muziekprogramma
Special TV samen met Manuela aan de slag met nieuw muziekprogramma © RTV Oost / Marc Willighagen
Veel muziek, veel gasten én publiek in de studio: Special TV komt terug met een nieuw seizoen en gooit het over een andere boeg. Na talkshows en levende standbeelden gaat het team van Special TV de komende tijd aan de slag met een nieuwe muziekshow. Onder meer Jan Smit, The Heinoos, Ancora en Jannes komen langs en de verslaggevers trekken het land weer door om artiesten te volgen.
Het vaste presentatie-duo Michael Keizer en Marjolijn van den Brink zijn er weer om alles aan elkaar te praten en de muzikanten het hemd van het lijf te vragen. Een bijzonder onderdeel is Manuela’s Song, waarin zangeres Manuela met muziekproducer Maarten de Groot een bekend nummer in een nieuw ‘jasje’ gieten.
Special TV is vanaf maart terug bij RTV Oost met een eigen muziekshow en jij kunt erbij zijn!
En de Special TV Muziekshow staat ook stil bij het feit dat de legendarische ‘Deure’ 25 jaar geleden werd geboren in de Regiotap van RTV Oost. Productieleidster Sanne geeft haar assistent Willie Oosterhuis wekelijks een wildcard voor een bijzondere gast, die in de afgelopen 25 jaar ‘veur de deure’ stond of voor een aanstormend talent, die dat ook graag wil.

Publiek kan zich aanmelden

Nieuw dit seizoen is dat er bij de opnames publiek in de studio aanwezig is, want bij live muziek hoort immers ook live publiek. Aanmelden kan vanaf nu via onderstaand formulier. De opnames zijn op dinsdagavond van 18:00 tot uiterlijk 20:00 uur. De eerste opname is op 27 februari, de laatste op 16 april.
Vul hieronder je gegevens in als je een opname wilt bijwonen:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.