Betaald voetbal

Salah-Eddine tweede aanwinst Twente op laatste dag: "Gekozen voor koop, ik ben er blij mee"

FC Twente heeft de tweede en laatste versterking van deze deadline day binnengehaald. Anass Salah-Eddine keert na een half jaar terug in Enschede en tekent voor 3,5 jaar.
Vorig jaar werd de speler, die op meerdere posities uit de voeten kan, gehuurd van Ajax. In de zomer wilde hij voor zijn kans gaan bij de Amsterdammers, maar hij kwam tot slechts zes optredens in de Eredivisie, waarvan vier invalbeurten.

Linksback

Twente was op zoek naar een tweede linksback, een plek waar Salah-Eddine vorig jaar ook veel speelde, en zodoende kwam de club opnieuw uit bij de 22-jarige Salah-Eddine.

Focus volledig op Twente

De onderhandelingen gingen meerdere kanten op. Zo was opnieuw huren een optie, maar dat wilde Salah-Eddine niet. "Ik wilde, als ik naar Twente ging, volledig van de club zijn. Ik wil me hier volledig op focussen en toen hebben we ervoor gekozen om er koop van te maken. Ik ben er blij mee. De komende drie jaar ben ik verbonden aan de club, dus dat is mooi."
En hij heeft een doel: "Ik kom hier om te spelen. Dus ik ga er ook alles aan doen om te spelen. Dat is mijn doel. Het maakt me niet uit op welke positie. Als ik maar in de basis kom."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.