Betaald voetbal

Droomdebuut Boadu smaakt naar meer: "Wil nog meer goals maken"

Myron Boadu juicht na zijn eerste treffer voor FC Twente
Myron Boadu juicht na zijn eerste treffer voor FC Twente © Orange Pictures
Myron Boadu had zaterdag nog geen minuut nodig om het publiek in De Grolsch Veste op zijn eerste treffer te trakteren. De spits die deze week op huurbasis overkwam van AS Monaco tekende tegen RKC voor de 2-0 en beleefde zo een heerlijke entree in Enschede.
"Dit is een droomdebuut. De fans hebben mij een warm welkom gegeven en het team was fantastisch. Dan moet je ook wat teruggeven en ik denk dat dat vandaag aardig is gelukt", blijft de doelpuntenmaker nuchter.

Buitenspel

Na het vieren van de treffer was het nog even wachten of de VAR geen streep door het doelpunt zette. Na het trekken van de lijnen bleek dat Boadu geen buitenspel stond en dus konden de armen de lucht in. "Ik dacht zelf ook dat het buitenspel was, maar gelukkig telde hij", vertelt Boadu.

Geen beste wedstrijd

FC Twente kende een moeizame wedstrijd. RKC had de zaken prima op orde, maar uiteindelijk wonnen de Tukkers toch met 3-0. "Het was niet onze beste wedstrijd, maar we hebben ons ding gedaan. Het is belangrijk dat je dit soort wedstrijd wint en ik ben blij dat ik daar aan heb bijgedragen."

Hectische week

Het waren spannende dagen voor Boadu. De spits wilde graag naar Twente, maar moest lang wachten op toestemming van Monaco. "Ik heb eindelijk rust. Het was een hectische week. Maar toen ik hier eindelijk kwam was ik weer rustig", vertelt de aanvaller over de afgelopen dagen.
Het uitstekende debuut smaakt naar meer. "Ik hoop nog niet klaar te zijn. Ik wil nog meer goals maken", sluit Boadu af.
Droomdebuut Boadu smaakt naar meer: "Wil nog meer goals maken"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.