Nieuws

112 Nieuws: Auto komt bij botsing op dak terecht | Man bungelt uur aan pand in Enschede

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag in onze provincie.

16.34 uur | Auto komt bij botsing op A1 op kop terecht

Bij een aanrijding op de A1 ter hoogte van Deventer is vanmiddag een auto over de kop geslagen. Twee auto's kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de snelweg. De zwarte auto begon na de aanrijding te tollen en sloeg over de kop. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Auto komt bij botsing op dak terecht.
Auto komt bij botsing op dak terecht. © Ren Hulman

16.01 uur | Man bungelt uur in bakje aan pand in Enschede

Ongeveer een uur bungelde een onfortuinlijke man in een bakje aan het pand van verzorgingshuis Liberein, locatie De Eschpoort aan de Boulevard 1945 in Enschede. Tijdens werkzaamheden bleef het bakje waarin de man zat, hangen ter hoogte van de vijfde verdieping van het gebouw.
Man bungelt uur op grote hoogte in een bakje
De brandweer rukte met twee eenheden uit ter assistentie. Na een uur kwam er weer beweging in de installatie en kon de man uit het bakje klimmen.
Man bungelt een uur op grote hoogte in een bakje
Man bungelt een uur op grote hoogte in een bakje © 112Twente/Dennis Bakker

12.00 uur | Persoon gewond bij bedrijfsongeval

Een persoon is vanmorgen gewond geraakt bij een bedrijf in Oldenzaal. Wat er precies is gebeurd, wordt niet bekend gemaakt. Een opgeroepen traumahelikoper is geannuleerd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Vorig jaar was op hetzelfde terrein ook sprake van een ernstig bedrijfsongeval. Toen maakt er iemand een val door een lichtkoepel op het dak.
Bedrijfsongeval in Oldenzaal, persoon gewond naar ziekenhuis
Bedrijfsongeval in Oldenzaal, persoon gewond naar ziekenhuis © Fotomoment/Rick Bouwhuis

09.14 uur | Flinke ravage na kettingbotsing in Almelo

Op de Van Rechteren Limpurgsingel in Almelo zijn vanmorgen vier auto's op elkaar geknald. Een vrouw en twee kinderen zijn ter plekke nagekeken en behandeld in een ambulance, geen van de betrokkenen hoefde naar het ziekenhuis.
De aanrijding zorgt voor de nodige verkeershinder. De vier auto's zijn flink beschadigd en worden afgesleept door een berger.
Vier auto's betrokken bij kettingbotsing in Almelo
Vier auto's betrokken bij kettingbotsing in Almelo © News in Beeld/Robbie Brummer

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.