Nieuws

112 Nieuws: Pizzakoerier geschept in Enschede | Deur beschadigd bij explosie in Zwolle

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag in onze provincie.

19.15 uur | Pizzakoerier geschept in Enschede

Pizzakoerier aangereden in Enschede.
Pizzakoerier aangereden in Enschede. © SPS/Dennis Bakker
Een pizzakoerier is maandag gewond geraakt bij een zwaar ongeluk in Enschede. De pizzakoerier met zijn scooter botste op de kruising van de Broekheurne-Ring met Het Bijvank. De koerier raakte hierbij gewond.
De Broekheurne-Ring is afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

17.45 uur | Ongeluk op A1, twee rijstroken afgesloten

File op A1 door ongeluk, weg is weer vrij.
File op A1 door ongeluk, weg is weer vrij. © SPS/Rens Hulman
Na een ongeluk op de A1 zijn twee rijstroken van de snelweg afgesloten geweest. Tussen Bathmen en Twello stond daardoor op het hoogtepunt een file van zo'n acht kilometer. Voor het verkeer betekende dat een vertraging van bijna een uur. Rond kwart voor zes werden de rijstroken weer vrijgegeven.

17.34 uur : Deur beschadigd bij explosie in Zwolle

Ontploffing bij woning in Zwolle.
Ontploffing bij woning in Zwolle. © PNN
In Zwolle is in in de nacht van zondag op maandag de deur van een woning aan de Keizerstraat beschadigd door een ontploffing. De politie zoekt getuigen. De ontploffing vond plaats rond kwart over twaalf in de nacht. Het is niet bekend wat er is ontploft.

17.30 uur : Gewonde bij aanrijding met fatbike

Bestuurder van fatbike gewond bij aanrijding.
Bestuurder van fatbike gewond bij aanrijding. © PNN
Op de kruising Katerdijk met de Blaloweg is vanmiddag de bestuurder van een fatbike gewond geraakt bij een aanrijding. Op de kruising kwam de bestuurder van de snelle fiets in botsing met een personenauto. De bestuurder van de fatbike raakte gewond en is met onbekend letsel door een ambulance meegenomen.
De fatbike is door de politie meegenomen.

09.03 uur | Gewonde bij aanrijding in Haarle

Een bestuurder van een personenauto is vanmorgen gewond geraakt toen een vrachtwagen achterop zijn auto reed op de N35 (Almeloseweg) bij Haarle. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht, de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.
De auto is flink beschadigd en wordt afgesleept. De vrachtwagen had slechts lichte schade. Het verkeer ondervond amper hinder van het ongeluk.
Vrachtwagen rijdt achterop auto op N35 bij Haarle
Vrachtwagen rijdt achterop auto op N35 bij Haarle © SPSMedia/Bert Kamp

06.52 uur | Zeilboot uitgebrand in Steenwijk

De brandweer van Steenwijk heeft iets na middernacht een zeilboot geblust die in het Dolderkanaal nabij de Cappelekade lag. Brandstichting wordt niet uitgesloten, in de buurt van het water is onder meer een spuitbus gevonden.
Zeilboot brandt uit in Steenwijk
De kleine zeilboot is volledig uitgebrand. De brandweer heeft het wrak naar de Cappelkade gesleept, waar de gemeente de uitgebrande boot kan bergen.
Zeilboot uitgebrand in Steenwijk
Zeilboot uitgebrand in Steenwijk © Redactie PNN

06.51 uur | Botsing met twee auto's in Enschede

Twee auto's waren gisteravond betrokken bij een aanrijding op de op de kruising van de Vlierstraat met de Burgemeester Van Veenlaan. Een van de auto's kwam na de aanrijding tot stilstand tegen een paal en raakte zwaar beschadigd.
Twee personen zijn opgevangen door ambulancepersoneel en ter plaatse nagekeken. De auto's moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer ondervindt hinder van de aanrijding.
Aanrijding tussen twee auto's in Enschede
Aanrijding tussen twee auto's in Enschede © SPSMedia/Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.