Nieuws

112 Nieuws: Achtervolging eindigt in weiland | Auto crasht bij Lonneker in bermsloot

BMW slipt en crasht aan overzijde weg in het bos bij Lonneker
BMW slipt en crasht aan overzijde weg in het bos bij Lonneker © SPS Media/Dennis Bakker
In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag in onze provincie.

16.08 | Auto slipt en crasht in bermsloot

Op de Oldenzaalsestraat bij Lonneker is vanmiddag door onbekende oorzaak een auto geslipt en van de weg geraakt. De auto kwam in een bermsloot terecht. De politie onderzoekt het eenzijdige ongeval. Het vermoeden dat is de auto, die vanwege import van een tijdelijk kenteken was voorzien, met hoge snehed heeft gereden. Er is sprake van een remspoor van zeker honderd meter lengte. De bestuurder raakte bij de crash niet gewond.
BMW slipt van de weg en crasht in sloot
BMW slipt van de weg en crasht in sloot © SPS Media/Dennis Bakker

15.40 uur | Achtervolging eindigt in weiland

De politie heeft vanochtend ruim 45 minuten een Fiat 500 achtervolgd. De gestolen auto reed op de N18 bij Enschede toen agenten een stopteken gaven.
De automobilist ging ervandoor en kwam via Duitsland, Winterswijk, Lichtenvoorde, Aalten en Groenlo in Eibergen terecht. Daar strandde de wagen in een weiland. De bestuurder werd getaserd en ingerekend. De bijrijder werd ook aangehouden.
Achtervolging eindigt in weiland
Achtervolging eindigt in weiland © Politie Enschede

14.07 uur | Fietser gewond na aanrijding met fatbike

Een fietser is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een fatbike op de Henri Dunantlaan in Deventer. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De politie onderzoekt wat er is gebeurd en hoe het mis ging tussen beide fietsers op het fietspad. De fatbike is door de politie in beslag genomen en wordt op het bureau technisch gecontroleerd op onder meer een snelheidsbegrenzing. De bestuurder van de fatbike raakte lichtgewond en heeft armletsel. Hij kan voor medische behandeling naar de huisarts.
Politie onderzoek aanrijding tussen fietser en fatbike
Politie onderzoek aanrijding tussen fietser en fatbike © SPS Media/Rens Hulman

10.07 uur | Automobilist onder invloed rijdt bromfietser aan

Een automobilist heeft gisteravond positief getest op drugsgebruik na een aanrijding op de Broekheurne-Ring in Enschede. De autobestuurder kwam in botsing met een bromfietser, die daarbij gewond raakte.
Omdat de automobilist, een 23-jarige man uit Enschede, verdacht wordt van het rijden van onder invloed is de auto in beslag genomen en wordt hem een rijverbod van 24 uur opgelegd.
De bromfietser, een 17-jarige jongen uit Enschede, is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht om vast te stellen wat er precies is gebeurd.
Automobilist onder invloed betrokken bij aanrijding
Automobilist onder invloed betrokken bij aanrijding © SPS Media/Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.