nieuws

Wie is als zwarte piet vermomde misdadiger die vrouw met knuppel sloeg?

Onder de Loep
Onder de Loep
Hij moet een jaar na dato alsnog gevonden worden! De misdadiger die op 30 november 2014 in tankstation Avia aan de Europastraat in Borne met een ferme klap met een honkbalknuppel het leven van Diana Kruis aan diggelen sloeg.
De 42-jarige Diana Kruis doet een jaar na dato haar verhaal. Ze heeft een hersenbeschadiging opgelopen, heeft nu een gehoorapparaat en slikt medicijnen om de dag door te komen. "Ik was een haas en nu ben ik een slak", zegt ze zelf.

Vermoedelijk sloeg dader opnieuw toe

De dader vermomde zich als zwarte piet toen hij de overval bij het Avia tankstation pleegde. Kort daarna pleegde de dader vermoedelijk nog een overval. Dat was op een tankstation aan de Willem van Otterloostraat in Hengelo. Toen was de man niet vermomd als zwartepiet.

Signalement

Hij droeg een vergelijkbare sjaal en dezelfde rode Puma sportschoenen met witte strepen als bij de overval op Avia in Borne. De dader is een blanke of licht getinte slanke jongeman. Hij heeft bruine ogen, kort donker haar en spreekt Nederlands met een licht buitenlands accent.
Wie weet meer? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.